Hej på er informationssökare!

Industri

Här kommer vi att göra inlägg om olika moment inom industrin. Vi kände att det fanns allt för få utbildande bloggar inom just industribranschen. Att ha kunskap om de olika områden inom industrin är viktigt i många skeden. Att ha kunskap om hur dina underleverantörer, partners, konkurrenter eller kunder  arbetar kan ge dig ett lite annorlunda perspektiv i vissa i situationer.
När man driver företag ute i industribranschen så förväntas det nästan av dig att ha koll på lite allt möjligt inom branschen. Här kommer det att dyka upp lite förenklade artiklar om allt möjligt som kan tänkas ha med industri att göra.

Genom något av våra tips så kanske du till och med hittar en samarbetspartner för outsourcing. Alltså att du utkontrakterar något av dina tillverkningsområden till ett företag som sysslar med endast detta moment. Därav namnet Boka Vikarie.

Hoppas ni finner inläggen informationsgivande!

Med vänliga hälsningar

ADMIN